Політика конфіденційності

1. Персональні дані Користувача/Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: ім’я, контактний мобільний номер телефону та адресу електронної пошти, адресу доставки товару/адреса самовивозу Товару з наявного списку. Додаткові або запропоновані до заповнення дані про себе Користувач надає на свій розсуд.

3. Покупець добровільно і усвідомлено представляє дані при оформленні Замовлення в Інтернет-магазині як необхідну інформацію для виконання Продавцем Замовлення Покупця. Продавець, який здійснює по мірі необхідності обробку персональних даних Покупців, прийняв достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них або їх знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

4. Надаючи свої персональні дані Продавця, Користувач/Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, у тому числі в цілях виконання Продавцем зобов’язань перед Користувачем/Покупцем в рамках цієї Публічної оферти.

5. Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містить конфіденційну інформацію і не передається третім особам.

6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу Користувача Сайту. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача і не передається третім особам.

7. Покупці і Користувачі погоджуються, що Продавець має право без додаткового погодження з ними здійснювати записи телефонних переговорів з Покупцем. Продавець зобов’язується запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації та/або передачу їх особам, неимеющим безпосереднього відношення до виконання Замовлень, своєчасно виявляти та припиняти такі факти.

Введіть запит і натисніть Enter для пошуку

Кошик

Немає товарів у кошику.

Замовлення в 1 клік
Напишіть своє ім'я та номер телефону, і ми швидко зв'яжемося з Вами в робочий час.


    Замовлення в 1 клік
    Дякуємо за замовлення. Скоро ми зв'яжемося з Вами.